Webáruház

A minőségi kerti sütő a finom hús garanciája

A piac ma már a különböző nevű, kialakítású és főzési technikájú kültéri ételkészítő berendezések hatalmas választékát kínálja a vásárlóknak. A legkedveltebb mégis a kerti sütő. Ennek a terméknek fő előnye a jól átgondolt konstrukció, a számos praktikus tartozék, az esztétikus megjelenés és a széles választék. Ha gyakran szeret sütögetni a szabadban, az öntvény kerti sütő a legjobb megoldás. Egy ilyen kialakítású berendezés nagyon hosszú ideig tart, mivel nem kell minden alkalommal össze- és szétszerelni.

Az elkészített hús minősége és megjelenése nagymértékben függ a grill megfelelő kialakításától. Ezért bármilyen kerti sütő modellt is választunk, jó tudni, hogy a tűzhely mélysége nem lehet több 15 cm-nél. Erre két okból van szükség. Egyrészt a parázs és a hús közötti távolság nem lehet sem nagy, sem kicsi. Ha túl nagy, a hús nem fog átsülni és átázott marad. Ha a távolság túl kevés, a hús megéghet. Másrészt a nagy mélység növeli a faszén vagy fa fogyasztást, amit szintén nem árt figyelembe venni a kerti sütő kiválasztásánál.

Beépített kandalló árak – számoljunk együtt!

A kályha költsége az egyik kérdés, amit a leendő tulajdonos feltesz. Meg lehet érteni az eladókat, akiknek nehéz számításokat végezni a beépített kandalló árak tekintetében, a házra és magára a kandallóra vonatkozó részletes információk nélkül. De az ügyfelet is meg lehet érteni, aki tudni szeretné, hogy mennyibe fog kerülni egy jövőbeli tűzhely. Mielőtt időt és pénzt áldozna a helyszíni megbeszélésekre, próbáljuk meg közösen kiszámolni, mennyibe kerül egy kályha!

Természetesen a beépített kandalló árak pontos kiszámításához részletes feladat meghatározásra van szükség. Egy kandalló rengeteg szerelvényből, elemből és munkatípusból áll. Az alap gyártásától és előkészítésétől a kőburkolat gyártásáig és a finom burkolási munkákig. Ahhoz, hogy becslést kapjunk a költségről, ismernünk kell az egyes összetevők költségeit. A beépített kandalló árak a weboldalunkon érthetően és pontosan vannak feltüntetve, tehát a végösszeg kiszámításához a vevőnek már csak a telepítés és burkolás munkadíjáról kell információt szereznie.