luxus búvóhelyet
Szolgáltatások

Most már luxus búvóhelyet is lehet találni a Corvinnál

Az ideális randihelyszín megtalálása korántsem egyszerű feladat. Tény az is, hogy a randevúról alkotott felfogás sokat változott az elmúlt évtizedekben. Napjainkban a kapcsolaton kívül fenntartott viszonyok korát éljük. A témáról mindenkinek megvan a maga véleménye, de aki belekóstolt már mindennek az izgalmába, az valószínűleg nehezen mond le róla. Felmerül azonban a kérdés, hogy ha tilosban jársz, akkor mégis hol tudnád megoldani a randevút. E célt szolgálják a búvóhelyek, melyek a fővárosban is egyre nagyobb számban elérhetőek.

 

S hogy mit tudnak a titkos randikuckók? A hotelekkel ellenben itt csak annyi időt fizetsz ki, amennyit ténylegesen a négy fal között terveztek tölteni kedveseddel. A Corvinnál már olyan luxus ingatlant is találhatsz, mely két szinten várja a romantikázni és szenvedélyes pillanatokat megélni kívánókat. Ha igazán ki akarnál rúgni a hámból a pároddal, akkor érdemes ránézni erre a búvóhelyre. Igényesen kialakított, stílusos luxus apartman mellett dönthetsz, mely minden helyiségében a prémium színvonal érvényesül.

A búvóhelyek egyébként minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem csak a kedvező árak szólnak mellettük, hanem az a fajta megbízhatóság is, ami sokak számára alapvető elvárásnak számítanak a randiszervezés során. A diszkréció a búvóhelyeken elsődleges, így biztos lehetsz abban, hogy nem fognak rátok nyitni, és a négy fal között töltött időben garantáltan csak egymással foglalkozhattok majd.

 

A luxus nem megfizethetetlen árkategória, mindössze körültekintően kell megválasztani a randi helyszínéül szolgáló búvóhelyet. Nem csak a hálószoba kínál remek kikapcsolódást a Corvin búvóhelyein, hanem a nappali és a konyha is kiváló felszereltséggel áll rendelkezésetekre. Ha mindössze egyetlen órátok van, akkor is jól érezhetitek magatokat, de amennyiben hosszabb időt is egymásra tudtok szánni, akkor sem kell lemondani a minden területen érvényesülő kényelemről.

 

A tilosban járó párok számára ideális választás a frekventált helyen megtalálható apartman, mely diszkréten megközelíthető. Ha felforrósítanád kapcsolatod, és új színt vinnél abba, akkor is jó döntés lehet egy külső helyszínen átadni magatokat a szenvedélynek.