geszler
Hírek

A hungarikum móri Zenit országos diadala

Nagy megtiszteltetés érte a Geszler Családi Pincészetet!

Nagy büszkeség érte a Móri Borvidéken 27 hektáron borászkodó Geszler Imrét és Józsefet a Geszler Családi Pincészet testvér borászait (www.geszlerpince.hu), hiszen látványborászatukból került ki az a 2011-es félédes Zenit, ami az izsáki Hungarikum borok és pezsgők XI. országos versenyén nemcsak a legmagasabb pontszámot érte el a nagy arany kategóriában, hanem a borverseny fővédnökének Lezsák Sándor a Parlament alelnökének különdíját is a Kunsági Borvidék Hegyközségi Tanácsa ünnepi közgyűlésén. A versenyre 14 borvidékről érkeztek a hungarikum borok, melynek bírálatát Frittmann János irányítása mellett négy elismert szakemberekből álló bíráló bizottság végezte.

A móri sváb gyökerű családi pincészet 2011-ben a fejér megyei Prima-díjátadón az év borászata címet is elnyerte, fő fajtájuk a szintén hungarikum Ezerjó, de többi borukkal is szép eredményeket érnek el mind helyi, mind országos szinten. Érdemes felkerekedni és ellátogatni hozzájuk egy borkóstolóra az Ezerjó hazájába.

 

Bővebb tájékoztatás a Zenitről és a móri Geszler Családi Pincészetről Geszler Anikótól kérhető a 0620 552 7030 telefonszámon ill. az info@geszlerpince.hu e-mail címen.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük