Hírek

A Konzolok Szervize megtalálható Budapest Hunyadi Térnél

Annak is érdemes ide betérnie, aki csak úgy futólag szokott játszani. nem beszélve arról, akinek igazi gamer vér csörgedezik az ereiben. A Konzolok Szervize egy saját szerviz, és PC részleggel is rendelkező videojáték szaküzlet a fővárosban. Nagy népszerűségnek örvendenek manapság a játékok. Rengeteg 30 év feletti felnőtt huppan le egy fárasztó munkanap után a tévé elé kontrollerrel a kezében lazítani pár órát, miközben levezeti a feszültséget a Mortal Kombat X-el.

Persze lehetett volna mondani a sok száz egyéb cím közül is egy másikat, ami leköti a mai kor emberét. Hogy miért van ez így? A válasz egyszerű. A 80-as 90-es évek generációja felnőtt. Akik Mario-n, Contra-n, Donkey Kong-on, Super Metroid-on nevelkedtek mára már felnőtt fejjel is értékelni tudják a mai játékokat, ezért előszeretettel választják ezt kedvenc hobbijuknak. A Konzolok Szervize minden téren támogatja a gamer közösséget. Bárki térjen be, biztosan meg fogja találni a kedvencét. Itt nincs vita arról, hogy Xbox, PS, Nintendo vagy PC. A lényeg a videojátékok szeretete és az, amit ezek a különleges alkotások adni képesek.

Egy igazi játéknak üzenete és lebilincselő története van, esetleg kellemes emlékeket idéz. Mindenki másért szeret egy bizonyos játékot, éppen ezért olyan színes a felhozatal. Lehet FPS, TPS, verseny szimulátor, RPG, MMO vagy valamilyen e-Sport cím, a Konzolok Szervizénél minden megtalálható. Sőt, lehetőség van egy várva várt játék előrendelésére is. De azok is bátran felkereshetik az üzletet, akiknek bekrepált a konzoljuk, mert nagy valószínűséggel lesz rá gyógymód.

A Konzolok Szervize weboldalát követve mindig értesülni lehet az újdonságokkal kapcsolatban. Olcsóbb lett az Xbox One X? Akkor itt az ideje lecsapni. Akciós a GeForce 1080? Jöhet a géptuning! Aki meghallja, hogy hamarosan érkezik az a játék, aminek már annyira várja a megjelenését, látogasson el a konzolokszervize.hu oldalra, mert nem kizárt, hogy egy kiváló akció keretén belül juthat hozzá az áhított játékhoz verhetetlen áron. Végre egy számítógépes szaküzlet megannyi lehetősséggel!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük