Webáruház

A kirándulás után megmutattam a barátomnak a legjobb olajkeresőt

A hétvégi kiruccanás alkalmával felmentünk a hegyekbe, ahol irdatlanul hideg volt. Szidtuk is magunkat, hogy miért pont ilyenkor vágtunk bele, de már nagyon menni akartunk, és persze visszafordulni se akartunk. A végén mindannyian elégedett vigyorral jöttünk lefele, nagy büszkeség töltött el minket, hiszen megmásztuk, ráadásul milyen borzasztó időjárási viszonyok között! Az biztos, hogy ez egy olyan kirándulás, amit felemlegetünk.

Ilyenkor aztán mindenféle téma előjön, most az autókról dumáltunk egy jót. Egyik haverom mondta, hogy új autót vett, és nem tudja, hogy milyen olajat kellene hozzá venni. Egyből javasoltam neki az Olajwebshopot, ahol van egy szuper olajkereső, vagyis konkrétan több is elérhető a weboldalon. A működése roppant egyszerű és pár kattintás után már ki is deríthető a gyári ajánlás az autónk típusához.

Például a Liqui Molyt választva a megjelenő oldalon csak az autó típusát, márkáját, modelljét és típusát kell megadni, és már lista is az ajánlást az oldal. Az ajánlásból már roppant egyszerű kiválasztani az olajat, hiszen így nem lehet tévedni. Az Olajwebshop olajkereső funkciójának használata után pedig csak vissza kell menni a webshopra, ahol a keresőbe meg kell adni a kiválasztott motorolaj nevét, és már meg is jelennek a választható kiszerelések.

A webshop számos lehetőséget biztosít arra vonatkozólag, hogy hozzájussunk a kiválasztott olajhoz. Több átvételi ponttal is rendelkezik Budapesten, de házhoz szállítást és csomagpontra történő kiszállítást is lehet tőlük kérni. Általánosan elmondható, hogy a házhoz szállítás a rendeléstől számított minimum egy és maximum három munkanapon belül megtörténik, bármelyik futárszolgálatra is esik a választás, így rövid idő alatt hozzájuthatunk a szükséges motorolajhoz.