electrolux álló porszívó
Webáruház

Az Electrolux álló porszívó megkönnyíti a takarítást

Ideális választás azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a teljesítmény és a kényelem között. Az Electrolux álló porszívó fejlett technológiával rendelkezik, ami garantálja a mélyen ülő szennyeződések és apró porrészecskék alapos eltávolítását.

Vezeték nélküli, ami nagyobb mozgásszabadságot és rugalmasságot biztosít a takarítás során. Az erős akkumulátorának köszönhetően, egyetlen töltéssel több órán át üzemképes. A tervezésekor különös figyelmet fordítottak a kényelmes használatra.

A könnyű súly és az ergonomikus kialakítású fogantyú csökkenti a fizikai megterhelést. Az Electrolux álló porszívó könnyen üríthető porfogó tartállyal és cserélhető szűrőkkel van ellátva, ezáltal a karbantartási feladatok gyorsan és higiénikusan elvégezhetőek.

Energiatakarékos elven működik, vagyis csökkenti az áramfogyasztást és kisebb környezeti lábnyomot eredményez. Az Electrolux álló porszívó többféle tartozékkal és fejjel rendelkezik, amelyek különböző felületek, például szőnyegek, kemény padlók vagy kárpitok esetén alkalmazhatóak.