hajnövesztés gyorsan
Webáruház

Hajnövesztés gyorsan, egészséges táplálkozással

A haj havonta körülbelül 1-1,2 centimétert is nőhet, de ez minden embernél különböző. A hajnövesztés gyorsan sokak álma, de a sebessége függ a genetikától és a táplálkozási szokásoktól is. Egészségesebb étkezés és jó minőségű, természetes hajnövesztő termékek segíthetnek a problémán. Sok nőnél megesik, hogy a hajnövesztés gyorsan a célja, de túl lassan nő, mert sokszor festi, vasalja, szárítja forró géppel. Viszont, ha ezekre jobban odafigyelünk, akkor megelőzhetjük a gyengülést.

Ennek oka lehet betegség, például korpa vagy gyulladás. Az ilyen fejbőrben a hajszálak jóval kényesebbek és könnyebben kihullanak. Az is okozhatja a gondot, hogy a fejbőr vérellátása nem működik jól, lassú a keringés és nem jut elég vér oda, ahová kellene. Mindezek ellen, hogy a hajnövesztés gyorsan sikeres legyen, használjunk természetes alapanyagú hajnövesztőket, hajbalzsamot, hajápoló szereket és szedjünk vitaminokat, hogy belsőleg is képesek legyünk táplálni a hajunk regenerálódását.

A hajhullásra sampon megoldja a gondot

A hajhullás lehetséges okai közé tartozik a rossz étrend, az alapbetegségek, de a stressz is. Bárki tapasztalhatja ezt, de nem mindegy, hogy mennyit veszítünk el. Ha egészséges hajra vágyunk, tehetünk ellene. Létezik hajhullásra sampon, balzsam, hajszérum és szedhetünk vitaminokat is, hogy a hajunk egészséges maradjon. A normál hajhullás az naponta körülbelül 80-100 szál, hogy védjük, szükséges a hajhullásra sampon használata.

Ahhoz, hogy erős hajra tegyünk szert, fontos a B vitamin, a C, az E, a H és az ásványi anyagok is, mint a folsav, a szilícium, a cink és a szelén is. Ha szedjük ezeket, akkor belülről fogják erősíteni a testünket és megerősítik a hajhagymákat. Külsőleg a hajhullásra sampon jó választás, de amikor kigondoljuk, hogy melyik termék legyen, vegyünk figyelembe pár dolgot! Minél természetesebb összetevőkkel alkossák, megbízható legyen a gyártója és persze az sem árt, ha a haj egészségéért tartalmazza a kellő vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük