szerszám webshop
Webáruház

A szerszám webshop asztali körfűrésze

Egyetlen szakembernek sem kell eltévednie a boltok soraiban, és fél órát várnia a fizetésért, miután nagy nehezen kiválasztotta a szükséges masinát. A kellemetlenségektől és fáradalmaktól mentes vásárlást segíti elő az a szerszám webshop, amelyiket az onlineszerszam.hu oldalon lehet meglátogatni. Gyerekjáték itt megvenni a Bosch GTS 254 asztali körfűrészt, ami az asztalosok egyik elengedhetetlen gépe. Az elsőrangú vágókapacitás és teljesítmény kombinációja ez, amiben csalódni biztosan nem lehet. A szerszám webshop produktuma speciális külsővel rendelkezik. A kialakításának hála a fűrész vágási magassága elérheti a 80 mm-t.

Az óriási teljesítmény pedig az 1,8 kW-os motornak tudható be. Emellett óriási pozitívum a stabil és pontos rögzíthetőség az alumínium-öntvény kialakításnak és a gyors, dupla fogású mechanizmusnak köszönhetően. A szerszám webshop egy igazán praktikus eszköze ez, ami egyszerűen szállítható az ergonomikus fogantyúknak és különféle tartozékoknak hála. Mivel a szerszám webshop Bosch GTS 254 asztali körfűrésze mégiscsak éles és hihetetlen gyorsasággal vág, nem csoda, hogy a gyártó a biztonságot és a kényelmet a legfontosabbnak tartotta a tervezéskor. Az új pengevédő, a biztonsági kapcsoló és a nagyobb hatásfokú porgyűjtés mindkettőt biztosítja.

Elengedhetetlen a többrészes fúrószár szett

Manapság már nem sokra megy az ember egyetlen fúró- vagy vésőszárral. Szinte minden munka megköveteli az 5 vagy több részes fúrószár szettet. Biztosan beválik a Bosch HSS-G készlet, ami DIN 338 szerinti precíziós köszörülésű elemekkel rendelkezik.

Az acélfúróval akár 40%-kal gyorsabban halad a fúrás, illetve maximum 50%-kal kisebb előtoló erő szükséges, mint a kúppalást köszörülésű standard HSS fúrószárral. A speciális spirál fúrószár teljes edzésű, nagy teljesítőképességű gyorsacélból lett gyártva, ami garantálja a kiváló tartósságát. Alkalmas ez ötvözött és ötvözetlen acél megmunkálásához, 900 N/mm2 szakítószilárdságig. Számos egyéb változatban megvehető a fúrószár a fent említett áruházban.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük