Szolgáltatások

A huszadik 20bet bögrém

Ajándékozni nem egyszerű feladat, főleg, ha olyan emberről van szó, aki nem rajong szenvedélyesen sok mindenért. Tudom, hogy a barátaimnak sincs egyszerű dolga velem, főleg, hogy rég volt már a huszadik szülinapom, és nincsenek nagy elvárásaim, sem számtalan szenvedélyem. A legutóbbi születésnapom alkalmával viszont elég rendesen mellélőttek, aminek persze óriási nevetés lett a vége.

A születésnapomat idén otthon töltöttem, minden jó barátot finom ételekkel és jó italokkal vártam, mást nem is szerettem volna, csak azt, hogy legyen egy felhőtlen szórakozással eltöltött közös esténk. Mint tudjuk, a felnőttek világában minden baráttal ezt igen nehéz összeegyeztetni. Az örömöm tehát már azzal megvolt, hogy tudtam, most mindenki el fog tudni jönni, aki számít.


A felhőtlen szórakozás is megvolt, ez tagadhatatlan, de volt az estének egy olyan fordulata, amelyikre nem is számítottam. Az ajándékokat eredetileg nem szerettem volna kibontogatni a buli közben, viszont többen is nagy lelkesedéssel kérték, hogy lessem meg, mit hoztak. Ennek az lett a vége, hogy sorban mindent kibontogattam, és hát azt hiszem, történetem címével el is árultam magam. Az est végére nem kevesebb, mint 20 darab 20bet bögrém lett, bár azt meg kell hagyni, hogy nem mindegyik volt éppen teljesen ugyanolyan, ami a design részét illeti.
A barátaim ugyanis mind tudták, hogy hosszú évek óta vagyok 20bet felhasználó, és mivel ezen kívül sok állandó hobbim nincsen, úgy gondolták, keresnek valami 20bet feliratos dolgot.

Mindenki a bögrét találta a legjobbnak, bár volt, aki mellécsapott egy pólót is. Nos, az már biztos, hogy egy életen át lesz, amiből a kávét igyam. Továbbadni egyet sem fogok, ez is biztos, hiszen nagyon ragaszkodom mindenhez, amit ajándékba kapok másoktól. A húsz 20bet bögre a polcaimon is mindig emlékeztetni fog erre a tökéletesre sikeredett és nagyon vicces alkalomra.