töltő adapter
Webáruház

A töltő adapter különböző teljesítményű lehet

Fontos, hogy olyan darabot válasszon, ami kompatibilis a telefonjával. Ezen kívül, a töltő adapter kiválasztásánál arra is figyelni kell, hogy milyen paraméterekkel van felruházva. Célszerű megbizonyosodni arról, hogy támogatja-e a gyorstöltést. Fontos tudni, hogy a silány darab, ami nem rendelkezik semmilyen tanúsítvánnyal, veszélyt jelenthet a készülékre. Az Európai Unió országaiban a biztonsági tanúsítvány jelölése a CE. A felépítést illetően, lényeges szempont a csatlakozó és a kábel erőssége.

A legegyszerűbb megoldás, ha gyári darabot vásárol, viszont ebben az esetben borsos árat kell fizetnie. A töltő adapter különböző teljesítményű lehet. A gyorstöltésre alkalmas modell minimum 18 W. Érdemes megemlíteni, hogy a töltés sebessége a kábeltől, illetve annak terhelhetőségétől is nagymértékben függ. Hiába használ olyan modellt, ami képes 40 W teljesítményre, ha a vezeték terhelhetősége kicsi, akkor a telefon lassan fog töltődni. A töltő adapter beszerzésekor, tehát tájékozottnak és körültekintőnek kell lenni.

Az iPhone 14 Pro tokok precíz kialakításúak

Ha valaki egy ilyen csúcskategóriás mobilt vásárol, akkor jobb, ha azonnal beszerez mellé egy védőkiegészítőt, nehogy egy pillanatig is veszélynek legyen kitéve. Az iPhone 14 Pro tokok bőséges palettája elkápráztatja a felhasználókat. Számos szín, minta és kialakítás közül lehet választani. A szilikon MagSafe típus remekül kiegészíti a telefont. A pozitív tulajdonságainak egyike, hogy támogatja a vezeték nélküli töltést. A külseje sima és selymes tapintású, a belső része pedig védő mikroszálas. A Spigen Thin Fit variáció rendkívül népszerű.

A vékony kialakításának hála, nem növeli a mobil súlyát. Az iPhone 14 Pro tokok közül nem hiányozhat a Spidercase sem. Ehhez a típushoz edzett üveg kijelző és kameravédő fólia is jár. Igencsak masszív kiegészítő, ami IP68 besorolású. Ez azt jelenti, hogy ellenáll a víznek, a pornak és az egyéb szennyeződéseknek. A mosható anyaga biztosítja az egyszerű tisztítást. Precíz kivágásainak köszönhetően, minden port és csatlakozó kényelmesen használható. Az iPhone 14 Pro tokok egytől-egyig kiválóak.