Programok

5 különleges programjavaslat Valentin-napra, amivel meglepheted a párod

Közeledik a szerelmesek napja, így egyre égetőbb a kérdés: hogyan ünnepeljünk idén? Menjünk el egy jó helyre vacsizni, vagy itt az ideje végre valami különlegesebb programnak? A választási lehetőségeket kicsit behatárolja, hogy a Valentin-nap idén nem hétvégére, hanem hétköznapra fog esni, de ettől még nem kell lemondani arról, hogy igazán kreatív módon ünnepeljétek a szerelmeteket ezen a napon. A következőkben olyan programokat gyűjtöttünk össze, amik egy hétköznap estébe is könnyedén beleférhetnek, mégis különleges élményt szolgáltathatnak.

1. Tematikus séta

Válj egy estére idegenvezetővé és szervezz magatoknak egy privát tematikus sétát! Járjátok be azokat a helyszíneket a közelben, amik a kapcsolatotok meghatározó pillanataihoz kötődnek, vagy egyszerűen csak kellemes emlékeket őriznek az együtt töltött időtökből. Bár egy ilyen program némi előkészületet és szervezést igényel, meglátod, nemcsak romantikus, de szórakoztató is lesz újra feleleveníteni a régi pillanatokat.

2. VR játékterem

Miért ne lehetne egy kis játékosságot és izgalmat csempészni a Valentin-napba? A virtuális valóságban mindössze egy-két óra leforgása alatt különleges élményeket szerezhettek. Járjatok be csodaszép tájakat egy vitorlázórepülővel, tapasztaljátok meg az űrutazás izgalmát, vagy mentsétek meg az emberiséget a világot elárasztó zombiktól. Van már VR játékterem Budapest több pontján és a vidéki nagyvárosokban is, a legtöbb esetben pedig multiplayer módot is választhattok.

3. Élményfestés

Ha nyitottak vagytok a művészetekre és szerettek alkotni, az élményfestő stúdiók kiváló terepet biztosíthatnak számotokra egy kreatív estéhez. Fessetek meg egy képet közösen, így nemcsak egy szép és maradandó emléket vihettek haza magatokkal, de a közös festmény elkészítéséhez szükséges együttműködéssel és munkamegosztással egymást és a kapcsolatotokat is fejleszthetitek.

4. Borkóstolás

Egy palack jó bor önmagában is képes romantikus hangulatot teremteni, egy szervezett borkóstolóval viszont még magasabb szintre emelhetitek az élményt. Fedezzetek fel új ízeket és illatokat együtt, miközben nemcsak különböző borvidékek jellegzetességeivel és kultúrájával ismerkedhettek meg, de igazán meghitt pillanatokat is szerezhettek.

5. Falmászás

Ha mindketten szerettek sportolni és szívesen törtök ki a megszokott keretekből, a falmászás izgalmas Valentin-napi program lehet. Ne tartson vissza, ha még soha nem próbáltátok a mászást, a legtöbb helyen szakképzett oktatók gondoskodnak a biztonságotokról. A legjobb benne, hogy a falmászás igazi páros sport, sőt egyesek szerint egyfajta különleges szerelmi bájitalként is bevethető, ugyanis elengedhetetlen kelléke a bizalom és az intimitás. Az mindenesetre garantált, hogy egy ilyen program során nem csak átvitt értelemben fogtok emelkedett hangulatba kerülni.