vodka ár
Webáruház

Kedvező vodka ár a webáruházban

Az égetett szeszesitalok töretlen népszerűségnek örvendenek. A vodka ár az esetek többségében kedvező, a jó minőségű italnál is. Az eredeti, tiszta változata egyáltalán nem vagy csak nagyon kevés íz anyagot tartalmaz. Gyakorlatilag teljes egészében etanol és víz keveréke alkotja.

Számos növényből elő lehet állítani, leggyakrabban azonban gabonafélék lepárlásával nyerik. Semleges ízének köszönhetően, nemcsak magában fogyasztják, hanem koktélok alapanyagaként is használják. A piacon nagyon szerteágazó a kínálat, számos nemzet vodkáiból. Átlagos alkoholfoka 37,5 százalék. Ízesített változatai is megtalálhatóak a kereskedelemben.

A szabvány szerint azonban csak és kizárólag olyan ízesítő anyag használható pluszban, amelyek már magában a kiindulási termékben is jelen voltak. Hagyományosan fogyasztása tisztán, szobahőmérsékleten ajánlott, míg koktélok előállításához behűtött változatát alkalmazzák. A vodka ár üzletenként eltérő lehet, a minőség függvényében is. Több helyről van mód házhozszállítással kérni.