Bridgerton 2 évad
Szolgáltatások

A Bridgerton 2 évad is sikeres lesz

2020 karácsonyán debütált a Netflixen egy sorozat, A Bridgerton család címmel, amit egyetlen hónap alatt több mint 82 millió ember tekintett meg. Lássuk, hogy mit kínál számunkra a Bridgerton 2 évad! Nos, először csodálatos ruhakölteményeket, bálokat, intrikát, szerelmet, szenvedélyt, valamint az ascoti derbyt. Március 25-én érkezett a rekorder sorozat második évada. Az 1810-20-as évek Londonjában játszódó első széria alapját Julia Quinn írónő 2000-ben megjelent, A herceg és én című romantikus regénye adta.

Ennek hatalmas sikere volt, aminek köszönhetően, a premier után alig 1 hónappal, 2021 januárjának végén megérkezett a sokak által várt örömteljes hír, miszerint 2022-re várható a Bridgerton 2 évad. Látván az óriási érdeklődést, az alkotást készítő stúdió, a Shondaland berendelte a 3-ik és a 4-ik etapot is. Ez kézenfekvő döntésnek tűnt és valószínűleg ennek az évadnak is nagy sikere lesz. A Bridgerton 2 évad szintén érdekesnek és szórakoztatónak ígérkezik, amit érdemes megtekinteni.

A colore.hu cikkei is érdekfeszítőek

A portálon a sztárok világáról megtudhatjuk például, hogy Jennifer Garner idén, április 17-én tölti be az 50-ik életévét. A colore.hu oldalon megjelent írásban szerepel, hogy ezen a jeles napon a híresség élete talán legnagyobb meglepetését kapta, hiszen a 70-es évek egyik legnagyobb sztárja, Donny Osmond énekelte el neki kedvenc számait. A színésznő a születésnapi ajándékról egy videót is megosztott az Instagram oldalán, amiben látható, hogy Jennifer nem igazán tudta elhinni, hogy ez megtörténik, mindaddig, amíg Donny egy tortával a kezében fel nem bukkant mögötte.

A colore.hu cikkében szerepel még, hogy a háromgyermekes, bombaformában lévő híresség rengeteget jótékonykodik és bár a gyereknevelés számára a legkedvesebb, a színészet is fontos részét képezi az életének. Rajongói legutóbb a Netflix nagysikerű Adam-projekt című alkotásának szereplőjeként láthatták őt. A colore.hu portálon olvasható írásból kiderül, hogy a jövőben is több filmben mutatja meg a tehetségét Jennifer Garner.