vizteres kandalló
Webáruház

Kiváló minőségű vizteres kandalló

A fűtési megoldások terén egyre népszerűbbnek számít a fával történő tüzelés. A hagyományos légfűtéses verzió mellett, az elmúlt években nagymértékben előre tört a vizteres kandalló, aminek a legnagyobb prioritása abban rejlik, hogy rácsatlakoztathatjuk a központi fűtésre. Ezeknél a modelleknél megkülönböztetünk vízoldali és légfűtő teljesítményt, az utóbbi csupán abban a helyiségben hasznosul, ahová telepítésre került, míg a vízoldali teljesítményű vizteres kandalló a radiátoron, a padlón vagy éppen a falon keresztül is képes leadni a hőt.

A kialakítás során a tervezés kiemelten fontos hangsúllyal bír. Fontos tudnunk a fűtendő légtér paramétereit, a kémény méretét, a becsült hőszükségletet és néhány egyéb tényezőt. A vizteres kandalló a precíz felmérésnek köszönhetően, tökéletes részévé válik majd az otthonunknak és meghitt, komfortos érzetet biztosít a mindennapok során. Fontos megjegyezni, hogy ez a fűtési megoldás teljes mértékben megbízható, de itt is gondoskodnunk kell a biztonsági szerelvényekről.

Beépíthető kandalló árak a Benkel katalógusában

A magyar kandallógyártás olyan minőségi produktumokat vonultat fel, amelyek messzemenően képviselik az európai színvonalat. A www.benkel.hu weboldalon a beépíthető kandalló árak fekete szerelvényekre vonatkoznak, viszont a légfűtő és vízteres modellek kiegészítői felárért cserébe módosíthatóak. Az antikolt fogantyúkkal különleges hatást érhetünk el, főleg akkor, ha egy rusztikus kandallóbetétre esik a választásunk.

Az ajtók terén is széles a választék, ugyanis kerettel, levegőztetővel és hamuzóval is kérhetjük a kiszemelt modellt, mindennek a díjszabását pedig megtaláljuk a beépíthető kandalló árak mellett. A bemutatóterem Pilisszentlászlón várja a vásárlókat, a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével pedig jelezhetjük a cég felé az érdeklődésünket. A weboldalon egy nagyon praktikus kandalló szótárra és hasznos blogra bukkanhatunk, a beépíthető kandalló árak mellett. Bármilyen kérdés esetén pedig nyugodt szívvel fordulhatunk a Benkel csapatához.