Szolgáltatások

Mitől megbízható valójában egy megbízható vízszerelő?

Tényleg, mitől? Gondolkodtatok már ezen? Attól, hogy mindig megcsinálja azt, ami elromlott és az a dolog nem megy tönkre rögtön a jövő héten újra? Vagy, hogy mindig ad számlát? Milyen szakik elérhetőségeit tartsuk a noteszünkben (okostelefonunkban) manapság?… Ezek a felsorolt szempontok is fontosok, de én mondok többet, aminek ma már elvárás lehet megfelelni.

A Pest megyében, vagy Budapesten élőknek tudok egy tökéletes megoldást: vizgazfutesszerelo24.hu. De mindenki másnak azt tudom ajánlani, nézzék meg az oldalt és ilyet keressenek máshol is. Sok becsületes szaki, megbízható vízszerelő megél ugyanis abból, hogy régóta jó a híre, kis territóriumot fed le (mondjuk egy kistelepülést), így nem is annyira hirdeti magát, mert egy kisebb szeleten belül sokan ismerik, és mindig adódik valami, amin dolgozhat. Ez azonban sok kockázatot rejt magában, elsősorban számunkra, akik hívnánk őt. Mert mi van, ha gondol egyet ez a bizonyos „megbízható vízszerelő”, és egy ideig nem ér rá? Vagy, amikor hívjuk, nem veszi fel a telefont, esetleg épp tényleg legyűri egy betegség, amiért nem tud segíteni, hiába akarna? A vizgazfutesszerelo24.hu-val ilyen veszély nincs! Én mindig azokban bízok, akik ilyen nagy területre koncentrálnak egyben, mint mondjuk egész Budapest és egész Pest megye. És bírják szusszal, bőven.

Egyik kirándulásunk során történt nálunk baleset otthon. Túlságosan elöregedettek voltak bizonyos vezetékek, és egészen addig nem figyeltünk rájuk. A vizgazfutesszerelo24.hu, ha már korábban ismert lett volna számomra, akkor tudtam volna erre figyelni. Mert ezen az oldalon sokat írnak más dolgokról is, nem csak azonnali teendőkről, ha már meghibásodott az aktuális eszköz vagy struktúra. És van mindenféle általános szakterület náluk, egyéb is, amihez értenek, nem csak a vízszerelés. Így sok címből lehet egy, amit csak el kell mentenünk a telefonba, és ők mindenre jók. A megannyi telefonszámot pedig törölhetjük is… Ma már nem olyan időket élünk, hogy az efféle névlistánk legyen számos!

Három dologgal nyitnak rögtön a www. vizgazfutesszerelo24.hu weblapon, ami biztosítja, amit írtam. Mármint, hogy ne legyünk kitéve annak a veszélynek, hogy tartósan szolgáltatás nélkül maradunk: 0-24-es ügyfélszolgálat (tehát nem maga a szaki várja a hívást, aki majd szerelni fog), egy órán belüli kiszállás, ha rendkívüli a helyzet és minden körülmény „úgy áll” éppen, és nagyon tapasztalt szakemberek! Többes szám, amit használok – szakemberek, akik több területet fednek így le, ami kicsit sem mellékes, ezért térek mindig vissza rá! Nem csak megbízható vízszerelő van náluk, aki bármikor rendelkezésünkre áll, hanem gázszerelő, fűtésszerelő és duguláselhárító is.

Az oldaluk közléseit én úgy értelmezem – és el kell mondjam, nagyon megnyugtató, hogy van ilyen társaság -, hogy ők olyan cég, akik az „életterünk angyalai” nevet is viselhetnék akár. Mert a nagy szegmenseken belül sem csak részterületekre koncentrálnak… Megértették, hogy kell egy olyan hely legyen a neten, 0-24-es ügyfélszolgálattal, amit lehet azonnal keresni, ha baj van otthon! Sima netkapcsolat birtokában is. Akármilyen baj is legyen, amit bekaptunk, mondjuk egy hétvégi nap esti órájában! És ők okosan betöltötték ezt a fontos piaci rést! Ezért sok-sok szakterület képviselőit gyűjtötték tehát egy „istállóba”, akik ilyen módon a mi kényelmünket szolgálják azzal, hogy készen várják, szinte ügyeletben, hogy elhárítsák, amit el kell. A megfogalmazásuk is így szól (mikor a fókuszált területeket említik): „4 terület, amiben LEGTÖBBSZÖR kérik a segítségüket”. Ez is már önmagában sok, de nem zárnak ki új dolgokat, amik előfordulhatnak, a gyakoriakhoz kapcsolódóan. Hisz minden technológia gyorsan fejlődik mostanság! Mindig ezekre a szerelőtípusokra lesz szükség, ez igaz, de mindig lesznek új feladatok, amikre ők felkészülnek úgy, hogy nyilván továbbképzik magukat az idő előre haladásával. Valamint a házunk működésének összetettsége miatt sem árt összekapcsolni ezeket a területeket. Sokszor gáz- vagy vízvezetékprobléma vezet mondjuk a fűtés meghibásodásához, és ilyesmikre gondolok még… Na és arra, hogy ma már sokfunkciós kazánok vannak, az okosotthonokban bonyolultabban feltérképezhető szakterületek, amik újfajta tudást igényelnek. Amióta az ember a kényelemnek él, nem lehet abból a tudásból pusztán megélni, amit egy szakember még fiatalkori tanulmányai során elsajátított. A vizgazfutesszerelo24.hu, ahogy sorolja mondjuk a különböző, piacon elérhető wc tartály típusokat, abból sejthető, hogy ők nem a helyszínen fognak találkozni először egy új típussal, minden valószínűség szerint.

A tudásbővítésre, a tanulásra, az edukáltságra is kitérnek tehát a leírásoknál, a weboldalon megejtett bemutatkozásukban. A saját embereik éveken át történő tanulását többször megemlítik, mint erényt, de ez csak egy a sok közül. További elvárás, aminek igyekeznek mindenkor megfelelni, hogy minden dologban produktív hozzáállással, magán a terepen próbálják ki végül magukat. Előbb az általános tájékozódás, de mivel ez egy nagy szolgáltató, több gyakorlati ténykedés során több tapasztalatot is szerezhetnek, mint kisebb, magányosan dolgozó szakemberek. Aki megtette elegendő alkalommal, hogy sokadmagával dolgozott egy újszerű problémán, az fog tudni majd később újabb, bonyolultabb helyzetekben is kezdeni valamit. A kiterjedt alkatrészbeszállítói kapcsolatuk miatt pedig azt írják, egy újabb szempont van kipipálva, hogy semmiféle gond ne maradjon elhárítatlanul nálunk, az otthonunkban.

Tehát sok-sok szempontnak kell megfelelni, hogy egy ilyen cég azt mondhassa magáról, ők biztosítják a mi biztonságunkat legjobban, és tudnak is gyorsan jönni, majdan pedig nem a dolguk végezetlenül távozni. Bármilyen problémánk is legyen… 30 év tapasztalat – jól átgondolt koncepció az övék. Hogy sose féljünk attól, hogy tartósan csorbát szenved otthoni kényelmünk. Ők tesznek róla, hogy minden baj olyan gyorsan menjen, amilyen gyorsan érkezett. Ugyanakkor, az is fontos, hogy ha eleget olvasgatjuk a leírásaikat, még akár mi magunk is fel tudunk készülni a bajra. Szerelési munkákat ne vállaljunk magunkra, de képezhetjük magunkat abban, hogy bizonyos jelek alapján időben felismerjünk egy problémát, otthon. Mi mire utal? Hangok, vizuálisan tapasztalt jelenségek alapján mire számítsunk?… El fog valami záros határidőn belül romlani? Tudhatjuk előre, és a mi választásunk, hogy a „jobb félni, mint megijedni” politikáját folytassuk.

Olvasgassuk az oldalukat, és tényleg fel fogunk tudni fedezni minden kialakulóban lévő problémát. Mert mi is a kulcsai lehetünk a megbízhatóságnak, nem csak maga a szerelő (vagy szerelők)! Segítenek ezt megérteni, ha mindent átnézünk a bőségesen informáló aloldalak sokaságán, és tényleg csak rajtunk múlik ez! A mai ember nagyobb elvárásokkal éli meg a mindennapjait már, mint a nagyszüleink generációja mondjuk. Ma elvárható, hogy minden gondunk rögvest tovaszálljon, de ehhez nekünk is körültekintőnek kell azért lennünk. Először is találjuk egy, az említetthez méltóan jó szakembergárdát, és után mindig figyeljünk oda a háztartásra. De a www. vizgazfutesszerelo24.hu szolgáltatásán nem fog múlni, ez biztos! Szerencsés, aki az ő körzetükben él, és őket hívhatja.