Mckenzie
Szolgáltatások

Miben más a Mckenzie gyógytorna?

A nemrégiben kialakult járványveszélyes helyzetben mindenkinek fokozottabban kell figyelnie arra, hogy egészségét meg tudja őrizni, hiszen rendkívül nehezen lehet most olyan orvost találni, aki valóban kellő időt és energiát tud majd fordítani a problémáinkra. Sajnálatos módon azonban egy betegség nem kérdezi meg előre, hogy alkalmas-e az időpont nekünk, általában mindig a legrosszabbkor jön. Nem kell feltétlen a legrosszabb eshetőségre gondolni, hiszen néhány mozgásszervi panasz is alaposan meg tudja keseríteni az ember életét. Ilyenkor nem elég, hogy a nap folyamán a munkánkat és az egyéb teendőinket is csak korlátozva, fájdalmakkal küszködve tudjuk elvégezni, még pihenni sem tudunk normálisan a nap végén. A gerinc környéki fájdalmak hatékony kezelése érdekében célszerű lehet felkeresni egy jó gyógytornászt, hiszen akár milyen meglepő is, de néhány egyszerű tornagyakorlattal sokat tud javítani a páciensek állapotán.

Amennyiben önnek is fájdalmai vannak a háta, a válla, a dereka, és a csípője tájékán, esetleg már diagnosztizált porckorongsérvvel rendelkezik, mindenképpen érdemes elgondolkodnia azon, hogy fájdalomcsillapítók szedése, és műtét tervezése helyett a gyógytornát választja! A gyogytornaszom.hu weboldal szerint a Mckenzie torna különösen alkalmas a porckorongok kopásával kapcsolatos gerincfájdalmak kezelésére. Mit érdemes tudni erről a terápiáról? A Mckenzie féle tornát direkt a gerinc-, és végtagízületeket érintő fájdalmak vizsgálatára, és kezelésére fejlesztették ki. A linkelt oldalon található gyógyközpontban ezt a terápiát is igénybe lehet venni, természetesen számos egyéb kezelés mellett. Náluk mindig egy alapos és mindre kiterjedő állapotfelméréssel kezdik el a gyógyítást, hiszen csak így tudják majd megállapítani a fájdalom forrásának pontos helyét, és így tudják majd azt a kezelési tervet elkészíteni, amely azokat a mozdulatokat fogja tartalmazni, amik a majd a leghatékonyabb eredményt fogják elérni.

A Mckenzie gyógytorna abban más, mint az egyéb terápiák, hogy nem csak a már kialakult problémán lehet vele segíteni, de a megelőzésen túl még önkezelésre, testtudatosságra, és felelősségvállalásra is megtanítja az embert. Szerencsére a fenti linken található gyógytornászokból álló csapat gyorsan berendezkedett a most kialakult helyzetre, és már online is tartanak gyógytornát! Ehhez nincs másra szükség, mint valamilyen videóhívásra alkalmas eszközre, internethozzáférésre, és a hívás fogadására megfelelő alkalmazásra, és már lehet is gyógyulni a biztonságot nyújtó otthununkból!

Abban az esetben, ha önt is érdekli ez a nálunk még újdonságnak számító online módszer, ne habozzon, keresse fel minél előbb a fent található oldalt! Rendkívül egyszerűen és gyorsan be lehet náluk jelentkezni akár telefonon, akár online, ráadásul nem kell attól tartani, hogy hosszú ideig fog tartani, amíg egy szakember a rendelkezésére tud állni, hiszen rendkívül hamar tudják fogadni a gyógyulni vágyókat!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük