ajándékba
Szolgáltatások

Ön már adott valakinek élményt ajándékba?

Az ideális ajándék megtalálása bizonyos szempontból soha nem volt könnyebb, mint manapság. A hagyományos és a virtuális üzletek polcai zsúfolásig teli vannak az ajándékozáshoz megfelelő tárgyakkal. Azonban még csak hosszú évek ismeretsége sem szükséges ahhoz, hogy ezek a lehetőségek túl kevésnek bizonyuljanak. A sokadik parfüm vagy a már számtalanszor választott ajándékcsomag egy idő után kevésbé jelentenek örömet. Legtöbben ajándékozóként is többre vágyunk, és valami egészen különlegeset szeretnénk adni a szeretett személynek.

 

Néha azok a legjobb élmény ajándékok, amelyek kevésbé kézzelfoghatók. Az ajándékozási trendek egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy manapság az élmény-jellegű meglepetések iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik. Az akár párban is megélhető programok életre szóló élményeket jelenthetnek, és mint ilyenek, személyiségünkhöz is hozzáadnak. A mai kínálatban egyre több olyan lehetőség is megtalálható, amelyek újszerű izgalmat csempésznek a mindennapokba, vagy igyekeznek egyfajta exkluzív programot kínálni.

A férfiak körében az élményvezetés legalább olyan népszerű, mint az extrém sportok. Egy amerikai izomautó volánja mögött az adrenalin garantáltan szétárad a testben. A nők inkább szeretnek lágyabb vizekre evezni, és kedvelik a wellness hétvégéket, a tandem kerékpáros túrákat, vagy a gasztronómiával összefüggő lehetőségeket. Egy naplementében zajló vitorlás kirándulás, egy exkluzív, fürdőzéssel egybekötött élmény, vagy a természetben szervezett Segway túra is kitűnő választásnak bizonyulnak mindkét nem számára.

 

Akár korosztálytól függően is válogathatunk napjaink élményajándék kínálatában. Míg az idősek inkább a pihenéssel, masszázzsal, feltöltődéssel teli programokat kedvelik, addig a fiatalok, vagy éppen az extrémitásra vágyó férfiak a vadabb, adrenalint sem nélkülöző élményeket részesítik előnyben. Új járgányokat próbálhatsz ki, elmerülhetsz a koktélkészítés művészetében, de egy teljes körű szépségápolási rutinban is részed lehet szakemberek kezei között.

 

A felhők fölé repülhetsz izgalmas járművekkel, kiugorhatsz egy gépből, de akár vadvízi evezésen is részt vehetsz, és kipróbálhatod, milyen érzés az elemekkel küzdeni. Ajándékozás alkalmával érdemes olyan lehetőséget választanod ezúttal, amely túlmutat a tárgyiasult ajándékokon, és egyfajta életérzést, élményt nyújt a megajándékozott számára. A hatás garantáltan nem marad el!