öntözőrendszer ára
Szolgáltatások

Öntözőrendszer ára: mikor mennyi?

Az öntözőrendszer egy igen praktikus berendezés, amivel megvalósítható a kerti növények és a gyep felügyelet nélküli vízellátása. Az öntözőrendszer kialakítását általában a kertépítés során szokás elvégezni, de lehetséges utólagos kiépítés is, ilyenkor picit körültekintőbben kell dolgozni a már meglevő, kész terepen való munkavégzés miatt.

Az öntözőrendszer minőségi kivitelezése érdekében egy jól átgondolt, előre meghatározott lépésekből álló tervet kell kidolgozni, amelyben figyelembe vesszük az öntözési szabályokat. Az öntözőrendszer ára több tényezőtől is függ, amelyeket a tervezés során kell feltérképezni.

A területi adottságok (terepviszonyok, növényzet), a vízforrás, víznyomás és a nehezen megmunkálható talaj mind olyan fontos tényezők, amelyek befolyásolják az öntözőrendszer kiépítésének költségeit. Az öntözőrendszer ára minden esetben csak ingyenes helyszíni felmérést követően határozható meg pontosan. Mivel a kertek nem egyformák és az egyedi igények is változóak, látatlanban nem lehet megmondani az árakat.

A minden igényt kielégítő öntözőrendszer szaküzlet

Amennyiben az öntözőrendszeréhez keres márkás alkatrészeket, esetleg kertészeti termékekre lenne szüksége, az esomester.hu széles kínálattal biztosít kis- és nagykereskedők részére egyaránt. Az öntözőrendszer szaküzlet Budapesten, a XVI. kerületben,/ a Menyhért utca 27. alatt található (Árpádföld, Menyhért utca-Állás utca sarok), 5 percre az M0-ás csömöri lehajtójától.

Az üzletben lehetőség van a webáruházban megrendelt termékek személyes átvételére is. Az öntözőrendszer szaküzlet széles választékot kínál öntözéstechnikai alkatrészek területén olyan elismert márkák termékeiből, mint a Hunter, a Rain Bird és a Toro, amelyek a biztosított kiváló minőségnek köszönhetően széles körben keresettek.

A vásárlók akár hobbi, akár profi szinten űzik a kertészkedést, széles választékban találnak az üzletükben kiváló minőségű kertészeti eszközöket, gyep- és növényápolási szereket és kertépítési anyagokat egyaránt.