töredezett haj
Webáruház

Töredezett haj ellen erősítő cseppekkel

Nagyon sokan vágynak szép és hosszú hajkoronára, azonban vannak, akiknek ez sehogy nem jön össze. Sajnos, a töredezett haj meglehetősen gyakori gond a nők körében. Minden hajtípust érint, de legfőbbképpen a vékony szálú hajat. Az okai nagyon sokfélék lehetnek. A gyakori festés, vasalás, göndörítés az egyik ok, azonban a rosszul megválasztott fésű is lehet ludas a dologban. A túl gyakori hajmosás, hajszárítás és hajformázás folyamatos igénybevételt jelent a hajnak.

Az erős vegyszerek, allergén anyagok irritálják a fejbőrt, így ezt szintén a hajszálak sínylik meg. A töredezett haj sokszor egyet jelent a vágással, hiszen van olyan is, amikor csak az ollóval lehet megszabadulni tőle. Való igaz, hogy még az egészséges végeket is olykor kicsit fel kell frissíteni 1-2 cm levágásával, azonban a töredezést meg is lehet előzni. A töredezett haj problémája ellen elsősorban használjunk olyan termékeket, amelyek nem szárítják ki a végeket. A természetes hatóanyagú, kímélő samponok mellett, a hajbalzsamot se felejtsük el. A Varga hajerősítő cseppek pedig extra védelmet nyújtanak a hajszerkezetnek.

A lábszag ellen cipőbe mindig tiszta és ápolt lábakkal léphetünk fel

A lábszag rengeteg ember mindennapjait megkeseríti. Sokan szégyenkeznek emiatt, nem merik mások előtt levenni a cipőjüket. Mit lehet lépni és tenni a lábszag ellen cipőbe? A válasz egyértelmű: tiszta és a megfelelő készítményekkel ápolt lábat! A láb izzadása frusztráló az érintetteknek, kínosnak érzik a dolgot. Vannak, akik még a legszigorúbb higiéniai feltételek mellett is küzdenek a lábaik izzadásával.

A lábszag ellen cipőbe lehetőleg mindig pamut zokni kerüljön, hiszen a műszálas típus serkenti az izzadást. Nyáron lehetőleg ne viseljünk egész nap zárt cipőt, a lábfej vagy a körmök gombás fertőzését pedig feltétlenül kezelni kell. A lábszag ellen cipőbe jól megmosott lábakat tegyünk, amiket előtte olyan hatékony lábizzadás elleni készítménnyel kezeltünk, mint a Varga lábspray. Ez a spray növényi összetevőkkel csökkenti a lábizzadást és megszünteti a kellemetlen lábszagot.