Webáruház

A covid hajhullás kiválóan kezelhető

Érdemes megemlíteni, hogy a betegségen átesett emberek körülbelül 30 % átmenetileg tapasztalható a szálak elvesztése. A covid hajhullás a gyógyulást követően 2-3 hónap után jelentkezik. A tünet megjelenésének az okai közé tartozik a folyamatos ágyban fekvés, a fogyás, a magas láz, az erős gyógyszerek és a stressz. Az érintett emberek egy része arról számolt be, hogy tűszúrásszerű fejbőrfájdalmat érzett és nehezebb volt kifésülni a szálakat.

A fertőzéses betegség nemcsak a légutakat támadja, hanem az ideg- és keringési rendszert is. A covid hajhullás esetenként olyan mértékben jelentkezik, hogy muszáj komolyan venni és foglalkozni az enyhítésével. Esztétikailag előnytelen, ami néhány embernél depresszióhoz és önbizalomhiányhoz vezethet. Szerencsére a vírusos betegséget jellemző szálveszteség csak néhány hónapig tart, azután magától abbamarad. Hogy a 6-9 hónapot lerövidítse vagy gyorsabb legyen a regenerálódás érdemes szakorvos tanácsát kérni és beszerezni a célra előállított készítményt. Jó tudni, hogy a covid hajhullás kezelhető.

Természetes készítmények a visszeres láb ellen

Ez az alsó végtagi betegség alaposan meg tudja keseríteni az emberek életét. A visszeres láb ellen mihamarabb tenni kell, vagyis nem szabad félvállról venni. Nem csupán esztétikai problémát jelent, hanem az egészséget is veszélyezteti. Rontja a vérkeringést, esetenként pedig a szövődményeként trombózis következhet be. A kialakulásáért a túlsúly, az álló foglalkozás, az állandó megterhelés, a hormonális változások és az örökletes hajlam is felelős lehet.

Nem kell aggódni, hiszen természetes gyógymódok is léteznek. A fekete áfonyában fellelhető erős antioxidánsok fokozzák és ápolják a hajszálerekben a vérkeringést. A visszeres láb ellen bármikor bevethető. A vadgesztenye kivonat elősegíti a vénás visszaáramlást, a benne található eszcinnek köszönhetően. További pozitívumai közé tartozik, hogy gátolja a vérrögképződést, erősíti az érfalakat, gyulladáscsökkentő hatású és segít a vízvisszatartásban. A szőlőmagolaj is előnyös, hiszen Franciaországban az orvosok előszeretettel írják fel a visszeres láb ellen.