szálláslehetőségek
Szolgáltatások

Jócskán megnőtt a szálláslehetőségek száma Nyíregyházán

Nem csak nyáron lehet elmenni egy kis pihenésre, az év bármely időszakában találhatunk olyan helyet, ahova érdemes ellátogatni színes programjaik miatt. Nem is kell feltétlen egy távoli nyaralásban gondolkodni ahhoz, hogy izgalmasan és tartalmasan töltsük el a szabadidőnket. Magyarországon is számos olyan hely van, amit érdemes hozzáadnunk a bakancslistánkhoz, és egyszer meglátogatnunk. Az üdülésünket el lehet tölteni passzívan, amikor valóban csak a pihenésre koncentrálunk, és a nyugodt óráinkat egy medence partján élvezzük, miközben valami finom italt kortyolgatunk. Vannak azonban olyanok is, akik az aktív kikapcsolódás hívei, és a nyaralásuk alatt szívesen kirándulnak, túráznak, és fedeznek fel számukra még új helyeket. Bármelyik táborba is tartozzanak, egy Nyíregyházi pihenésben nem fognak csalódni!

Miért pont Nyíregyházát válasszák az idén nyaralásuk célpontjául? Természetes több olyan dolog is van, ami a város mellett szól. Egyrészt ott a „legek” állatkertjeként is emlegetett nyíregyházi állatkert. Köze 30 hektáros területen helyezkedik el a létesítmény, melyben 500 faj 5000 egyede él természeteshez hasonló kifutókban. Aki ide egyszer ellátogat, az valóban úgy érezheti magát, mintha valódi élőhelyükhöz hasonló környezetben láthatnák élni az állatokat, akiket nem vaskerítésekkel, vagy rácsokkal választanak el a látogatóktól, hanem száraz-, és vizesárkokkal. Azoknak is érdemes akár minden évben meglátogatni az állatkertet, akik már korábban voltak itt, hiszen minden évben új élményeket kínálnak a folyamatos fejlesztéseiknek hála. Nyíregyházán a fürdőbe is mindenképp el kell látogatni azoknak, akik itt töltik el szabadságukat. A nyíregyházi élmény és parkfürdőben minden megtalálható, ami a tartalmas és élménydús kikapcsolódáshoz kellhet. Az 1,7 hektáros területen felépített fürdőkomplexumban a hullámmedencék, a gyermekmedencék, a csúzdák, a vadvízi sodrófolyó és a kincsessziget is remek programnak ígérkezik, legyen szó kicsikről, vagy nagyokról. Akik kicsit nyugalmasabban szeretnék eltölteni az idejüket Nyíregyházán, azoknak pedig érdemes ellátogatnia a Sóstói Múzeumfaluba, a Sóstói erdőbe, vagy a szabadtéri színpadjukon megnézniük egy előadást.

Szerencsére egyre több helyen szállhatnak meg azok, akik kíváncsiak a nyíregyházi fürdőre és állatkertre. A linkelt oldanak köszönhetően most már nagyon keresgélniük sem kell, hiszen náluk egyhelyen megtalálják a Nyíregyházán lévő szállások listáját. A találati listát szűkíteni is tudják, ha megadják az ottlétük pontos idejét, a megszállni kívántak létszámát, valamint azt is, hogy Nyíregyháza mekkora vonzáskörzetében keresnek szállást. Az oldalon az árak mellet képgaléria is áll az érdeklődők rendelkezésére minden szálloda, és panzió esetében, valamint értékeléseket is találhatnak a korábbi vendégektől. Ha még nem tudják, hogy idén hova menjen el együtt a család nyaralni, válasszák Nyíregyházát!