pályázatfigyelő cég
Szolgáltatások

Mit csinál egy EU pályázatfigyelő cég?

forráscentrum.hu weboldalon minden szükséges információt megtalálhat arról, hogy egy pályázatfigyelő cég miben tud segíteni egy vállalkozásnak. Egy pályázati forrás elnyerése sokaknak könnyű pénznek tűnhet, mégsem az. Egy vállalkozásnak mindig lesznek költségei, így ezek a források segítséget nyújthatnak egy beruházás elindításában, árukészlet vásárlásában, új telephely létesítésében. Az uniós pályázatok és általában a pályázatok nem akkor kerülnek kiírásra, amikor a vállalkozásnak éppen a legnagyobb szüksége lenne rá, így érdemes a terveket úgy elkészíteni, hogy a pályázatokhoz is igazítjuk azokat. A pályázatok mellett lehetőség van utófinanszírozást is igénybe venni, de ez nagyban megdrágítja a pályázatokat. Egy pályázatíró cég segíthet abban, hogy a költségeket csökkentsük.

Minden pályázati pénz olcsó finanszírozási formának számít, hiszen nem a vállalat saját tőkéjét kell felhasználni az adott célra. Az irányító hatóságok sorra írják ki a pályázatokat egész évben, így egy pályázatfigyelési szolgáltatás igénybevétele elengedhetetlen. Az aktuális pályázatokról a forráscentrum ingyen tájékoztatja a szolgáltatásra feliratkozókat. Maga a pályázatírói munka egy külön szakma, hiszen komplex ismeretet igényel. Aki nem látja át a pályázati rendszert annak nagyon nehéz elkészítenie egy olyan pályázatot, amelyet el is fogadnak. Kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok is nyújthatnak be pályázatot.

A fejlesztési költségek nagy részét, a beruházásokat mind el lehet indítani pályázati pénzekből. A támogatások elnyerésében a forráscentrum szakképzett munkatársai tudnak segíteni. A megfelelő pályázati anyag elkészítése gondos odafigyelést igényel. A megfelelő pályázat kiválasztása az első és legfontosabb feladat, ezután következhet csak az elemzés, majd a pályázat megszövegezése, a dokumentáció elkészítése. A pályázatíró emellett odafigyel arra is, hogy a megfelelő formai követelmények szerint készüljön el a beadandó pályázat. Egy profi által elkészített pályázatnál az adatok pontosak, hiszen a pályázatírók munkáját segítik a gazdasági szakértők és a vezetők is. Nagyon sok pályázatot utasítanak el a hiányos dokumentáció miatt, a formai követelmények be nem tartása miatt így érdemes a forráscentrum munkatársait segítségül hívni.